2018. október 13., szombat

EU Code Week 5. nap

Pörögnek az események...még mindig csak képekben...

6.a

6.a

6.a
Vendégeink vannak Margittáról, a testvériskola, a Horváth János Elméleti Liceum igazgatója és néhány tanulója. Óriási érdeklődéssel vettek részt a robotszakkörösök bemutatóján.



kígyó
































Ezt írták a programról:

"A jól felkészült tanár(ok) irányításával a tanulók egy jól működő legórobotot hoztak létre. Ezzel fejlesztik a számítógépes (informatikai) kompetenciájukat, így a bonyolultabb számítógépes programokat is hatékonyabban fogják tudni alkalmazni a későbbiek során. Észrevettük, hogy a tanulás iránti motivációjuk megfelelő, mivel bátran láttak neki a megoldandó feladatoknak.
A tanárok által adott tanácsok, utasítások, az általuk fejlesztett készségek segítik majd a tanulókat abban, hogy sikeres pályázatokat tudjanak írni európai uniós támogatásokra. Ezzel is növelik az iskola hírnevét. Mi, a jelenlévő vendégtanárok és tanulók elragadtatással szemléltük tudásuk és munkájuk gyümölcsét.


A tanulók: Balogh Zsuzsanna, Darabont Tibor, Gavrilaș Sabina Laura, Krisztik Réka, Nagy Ábel Vajk
A tanárok: Moisa Livia-Erna, Balla Sándor"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Code Week 2023. az Újpesti Csokonaiban

Az idei Code Week is úgy kezdődött, ahogy az előző, részt vettünk a II. Magyarországi Code Week Konferencián. Október 7-én kiváló helyszín...